نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF %D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C
مقایسه کیفیت فیله و پروفیل اسیدهای چرب ماهیان پرواری گورامی عظیم الجثه (Osphronemus goramy) و کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در استخرهای بتونی

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 205-212

امین فرحی؛ محمد سوداگر؛ سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ محمد مازندرانی؛ شهرام دادگر؛ سید مهدی اجاق


استفاده از مولتی آنزیم کمین در جیره غذایی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) و اثرات آن بر شاخص های رشد و برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی خون

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 201-206

مهرداد عادلیان؛ محمدرضا ایمان پور؛ وحید تقی زاده؛ محمد مازندرانی