نویسنده = سید حسین حسینی فر
تأثیر پیش تیمار پلی فنول برشاخص های ایمنی موکوس پوست ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو ذرات نقره

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 305-314

10.22034/aej.2020.119618

وجیهه نوری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سیدحسین حسینی فر؛ طاهره باقری؛ سید رضا خالقی


ﺗﺄﺛﻴﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ملاس چغندر جیره غذایی بر ترکیب لاشه وآنزیم های کبدی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 329-334

10.22034/aej.2020.120029

مصطفی بیگی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ سیدحسین حسینی فر؛ علی جافرنوده


اثرات سطوح مختلف سدیم آلژینات با وزن مولکولی پایین بر عملکرد رشد و شاخص های ایمنی موکوس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 195-202

10.22034/aej.2020.106861

منیره سهلی؛ حامد پاک نژاد؛ سید حسین حسینی فر؛ محمد سوداگر؛ محمد مازندرانی؛ حبیب اله سنچولی


اثرات سطوح مختلف لایزوزیم جیره غذایی بر فاکتورهای رشد، شاخص های خون شناسی و بیوشیمیایی سرمی در ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 277-284

10.22034/aej.2020.105371

شراره بخت آزاد؛ حامد پاک نژاد؛ سید حسین حسینی فر؛ عبدالمجید حاجی مرادلو


تاثیر نانوذرات نقره بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (Carassius auratus) تغذیه شده با الیگوساکارید رافینوز و باکتری Pediococcus acidilactici

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 247-252

فاطمه زهرا جعفری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سیدحسین حسینی فر؛ علی جافرنوده؛ طاهره باقری


مقایسه و رابطه ترکیبات بیوشیمیایی پلاسمای اسپرمی و خون در کپور دریایی Cyprinus carpio (Linnaeus 1758

دوره 1، شماره 3، آبان 1388، صفحه 21-26

کاظم درویش بسطامی؛ محمدرضا ایمانپور؛ محمد رضایی؛ سید حسین حسینی فر؛ محمود سینایی؛ علیرضا خوانساری