نویسنده = %D8%B3%DB%8C%D8%AF %D9%BE%DA%98%D9%85%D8%A7%D9%86 %D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%DB%8C %D8%B4%DA%A9%D8%B1%D8%A2%D8%A8%DB%8C
مطالعه اثر توام سرکه انگور قرمز تخمیری و باکتری (Lactobacillus acidophilus) بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده و کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.243461.2319

امیرحسین امیدی؛ امیر هوشنگ بحری؛ مازیار یحیوی؛ فلورا محمدی زاده؛ سید پژمان حسینی شکرآبی


اثر لارو سوسک گوشت خوار (Tenebrio molitor) غنی شده با پروبیوتیک تجاری پروتکسین بر عملکرد رشد و رنگ پوست ماهی اسکار (Astronotus ocellatus)

دوره 14، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 181-186

10.22034/AEJ.2022.326895.2747

امداد دادور؛ سید پژمان حسینی شکرآبی؛ الهام خزایی؛ جعفر احسانی؛ مهدی شمسایی مهرجان


تأثیر عصاره پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بچه ماهی سفید (Rutilus kutum)

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 293-298

10.22034/aej.2020.128575

زهرا سماوات؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ شهلا جمیلی؛ مهدی سلطانی؛ سید پژمان حسینی شکرآبی


مطالعه اتولیت فانوس ماهی Benthosema pterotum از نظر ریخت‌شناسی

دوره 1، شماره 4، بهمن 1388، صفحه 33-44

سید پژمان حسینی شکرآبی؛ تورج ولی نسب؛ عبدالرحیم پذیرا