نویسنده = ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی
اثر سطوح مختلف شوری آب مصرفی بر تجزیه‌پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین یونجه با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفندان توده شال

دوره 14، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 87-94

10.22034/AEJ.2022.321801.2717

میرعلی پیشدادی مطلق؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ ناصر ماهری سیس؛ امیر رضا صفایی؛ ابوالفضل آقاجان زاده گلشنی


برآورد ارزش غذایی دانه‌های گندم و جو با روش تولید گاز آزمایشگاهی با استفاده از دو منبع میکروارگانیسم شیرابه شکمبه و سوسپانسیون مدفوع گوسفند قزل

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 45-52

10.22034/aej.2020.105888

ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی؛ ناصر ماهری سیس؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ ابوالفضل قربانی