نویسنده = فرهاد فرودی
تأثیر چغندر لبویی (Beta vulgaris) بر رنگ گوشت و پوست ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 223-228

محسن فراهانی؛ سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ فرهاد فرودی


استفاده از گلرنگ(Carthamus tinctorius) در تغییر رنگ گوشت و پوست قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 161-166

سیدعلیرضا میرکریمی؛ سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ فرهاد فرودی


اثرات سطوح مختلف عصاره سیر بر کلسترول زرده، بار میکروبی تخم مرغ و عملکرد مرغان تخم گذار

دوره 5، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 55-61

سیدپیمان توسلی؛ فرهاد فرودی؛ سید ناصر موسوی