کلیدواژه‌ها = پروبیوتیک
مقایسه اثرات پروبیوتیک های بومی ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) بر پارامترهای خونی

دوره 15، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 209-212

10.22034/aej.2022.313880.2713

منیره فئید؛ جواد دقیق روحی؛ سید فخرالدین میر هاشمی نسب


بررسی نقش پروبیوتیکی باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس درجیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 65-72

10.22034/AEJ.2021.275725.2474

سید کمال‌الدین علامه؛ مسعود برومند جزی؛ عبدالرضا نبی نژاد؛ محمدامیر کریمی ترشیزی


غربال گری فلور باکتریایی جداسازی شده از دستگاه گوارش مولدین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان پروبیوتیک

دوره 14، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 285-292

10.22034/AEJ.2021.297992.2605

مهران آوخ ;کیسمی؛ افشار ذوقی شلمانی؛ عسگر زحمتکش کومله؛ علی کریمی


اثر تغذیه نشاسته و پروتکسین بر میزان مصرف غذا، اندازه و تلفات جمعیت زنبورهای عسل

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 235-242

10.22034/AEJ.2021.268546.2449

محمد حسن وکیلی؛ محمد چمنی؛ غلامعلی نهضتی؛ علی اصغر صادقی


اثربخشی باکتری پروبیوتیکی Bacillus subtilis بر رشد و بازماندگی لارو ماهی کپورمعمولی در حوضچه های غیرخاکی

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 261-268

10.22034/AEJ.2020.253319.2380

مهران آوخ کیسمی؛ افشار ذوقی شلمانی؛ محمد رضا آزموده مژدهی


بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس پونه و پروبیوتیک حاوی باسیلوس کوآگولانس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 163-172

10.22034/aej.2021.133201

الهام حسنی سرخانی؛ محسن افشارمنش؛ محمد سالار معینی؛ هادی ابراهیم نژاد؛ محمد خواجه بمی


اثر ریزپوشانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم با ریزذرات آلژینات/کیتوزان بر شاخص ‏های رشد، تغذیه و فاکتورهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 231-238

مریم احمدمرادی؛ سیاوش سلطانیان؛ مجتبی علیشاهی؛ مصطفی اخلاقی؛ علی شهریاری؛ آزاده یکتاسرشت


تاثیر نانوذرات نقره بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (Carassius auratus) تغذیه شده با الیگوساکارید رافینوز و باکتری Pediococcus acidilactici

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 247-252

فاطمه زهرا جعفری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سیدحسین حسینی فر؛ علی جافرنوده؛ طاهره باقری


بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از دستگاه گوارش ماهی اسکار (Astronotus ocellatus)

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 283-288

عاطفه بزرگی ماکرانی؛ شهلا جمیلی؛ امید خان محمدی اطاقسرا


ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های جدا شده از روده، آب و رسوبات محیط پرورش میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) درمنطقه چوئبده آبادان

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 293-302

زهرا محمدی مکوندی؛ مهرزاد مصباح؛ داریوش غریبی؛ مجتبی علیشاهی؛ مسعود قربانپور


بررسی شاخص‌های خون‌شناسی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذرات آهن و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس

دوره 9، شماره 4، دی 1396، صفحه 215-222

روح ا.. شیخ ویسی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ طاهره باقری؛ علی جافرنوده


اثر پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) بر پاره ای از فاکتورهای خونی تاس ماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 169-174

علیرضا رضوانی گیل کلایی؛ بابک شعیبی عمرانی؛ رضا صفری؛ فرناز مشایخی