کلیدواژه‌ها = گوجه فرنگی
استفاده از ضایعات جانوری و گیاهی به عنوان منابع رنگدانه ای در تغییر رنگ پوست و گوشت جوجه های گوشتی

دوره 6، شماره 3، آبان 1393، صفحه 125-132

ابراهیم مصلحی؛ سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ کاظم کریمی؛ علی مقیمی


تاثیر رنگدانه های طبیعی (پودر فلفل دلمه و گوجه فرنگی) در تغییرپذیری رنگ ماهی فلاورهورن (Cichlasoma sp.)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 19-24

آرزو عظیمی؛ وحید تقی زاده؛ محمدرضا ایمانپور