کلیدواژه‌ها = %DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA %D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%87
مطالعه اثر توام سرکه انگور قرمز تخمیری و باکتری (Lactobacillus acidophilus) بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده و کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.243461.2319

امیرحسین امیدی؛ امیر هوشنگ بحری؛ مازیار یحیوی؛ فلورا محمدی زاده؛ سید پژمان حسینی شکرآبی


مقایسه کیفیت عضله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو سامانه باز و بازگردشی نسبی

دوره 15، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 213-222

10.22034/aej.2023.396645.2968

سعید زاهدی؛ امید صفری؛ حمیدرضا احمدنیای مطلق؛ مهرداد سرخیل؛ بهزاد محمدی


تاثیر عصاره کروموکلوریس زافینجنسیس و اسپیرولینا پلاتنسیس بر شاخص ‎های تولیدی، فرآسنجه ‏های خون و وضعیت آنتی‏ اکسیدانی در مرغ ‏های گوشتی

دوره 14، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 157-164

10.22034/AEJ.2021.289902.2557

کیارش بیرانوند؛ بهمن پریزادیان کاوان؛ بابک ماسوری؛ حشمت الله خسروی نیا؛ محسن محمدی ساعی


بررسی چندشکلی ژن IGF-1 و ارتباط آن با صفات کیفیت لاشه در بلدرچین ژاپنی (Coturnix japonica)

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 89-94

مجتبی طهمورث پور؛ حسین عطارچی؛ مجتبی آهنی آذری؛ محمدرضا نصیری