Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
اخبار و اعلانات
تفاهم نامه ها
کرسی یونسکو در مخاطرات زمین شناسی ساحلی و پژوهشکده علوم زمین
انجمن علمی ماهیان زینتی ایران
راهنمای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرایند پذیرش مقالات
داوران
راهنمای داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
کلیدواژهها =
ویژگی حسی
تعداد مقالات:
1
تأثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر محتوای چربی، پروفایل اسیدهای چرب و ویژگی های حسی سس ماهی مهیاوه
دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه
435-444
10.22034/aej.2020.107650
رضا بائی؛ نرگس مورکی؛ ژاله خوشخو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.56 M
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)