کلیدواژه‌ها = %D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%A8%DB%8C%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C %D8%AE%D9%88%D9%86
مقایسه‌ استفاده از لاکتوفرین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر پاسخ های فیزیولوژیک ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.244205.2323

وحید مرشدی؛ افسانه اسماعیلی؛ شیرین حامدی؛ ابراهیم ستوده؛ غلامرضا بادزهره؛ رضوان تمدنی؛ اسما احمدی


مقایسه استفاده از لاکتوفرین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر پاسخ های فیزیولوژیک ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 239-246

10.22034/AEJ.2020.244205.2323

وحید مرشدی؛ افسانه اسماعیلی؛ شیرین حامدی؛ ابراهیم ستوده؛ غلامرضا بادزهره؛ اسما احمدی؛ رضوان تمدنی


استفاده از مولتی آنزیم کمین در جیره غذایی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) و اثرات آن بر شاخص های رشد و برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی خون

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 201-206

مهرداد عادلیان؛ محمدرضا ایمان پور؛ وحید تقی زاده؛ محمد مازندرانی