%0 Journal Article %T تأثیر استفاده هم زمان پروبیوتیکLactobacillus plantarum و پرِبیوتیک زایلوالیگوساکارید (Xylooligosaccharides) بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) %J فصلنامه محیط زیست جانوری %I شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش %Z 2717-1388 %A بهرام بیگی, مسعود %A آق, ناصر %A نوری, فرزانه %A جلیلی, رضا %D 2014 %\ 04/01/2014 %V 6 %N 1 %P 43-56 %! تأثیر استفاده هم زمان پروبیوتیکLactobacillus plantarum و پرِبیوتیک زایلوالیگوساکارید (Xylooligosaccharides) بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) %K قزل آلای رنگین کمان %K پروبیوتیک L. plantarum %K پرِبیوتیک زایلواُلیگوساکارید %K شاخص های رشد %R %X در این مطالعه تأثیر هم ‌زمان پروبیوتیک Lactobacillus plantarum و پرِبیوتیک زایلواُلیگوساکارید بر شاخص ‌‌های رشد ماهی قزل ‌آلای رنگین ‌کمان (Oncorhynchus mykiss) مورد بررسی قرار گرفت. 480 قطعه ماهی قزل ‌آلای رنگین ‌کمان با میانگین وزنی 3 ±77 گرم در قالب بلوک‌ های تصادفی در 8 تیمار توزیع گردید. تیمار اول با جیره پایه (شاهد)، تیمارهای 2، 3 و4 با جیره پایه حاوی به ‌ترتیب 0/5، 1 و 2 درصد پرِبیوتیک زایلواُلیگوساکارید، تیمارهای 5، 6 و 7 با جیره پایه حاوی به ‌ترتیب 0/5، 1 و 2 درصد پرِبیوتیک زایلواُلیگوساکارید وCFU  108پروبیوتیک L. plantarum در هر گرم غذا و تیمار 8 با جیره‌ پایه حاویCFU 108 پروبیوتیک L. plantatum در هرگرم غذا، تغذیه شدند. اندازه‌ گیری شاخص‌ های رشد در پایان دوره‌ نشان داد که میزان شاخص ‌های رشدی مورد مطالعه در تیمار‌های مختلف در مقایسه با تیمار شاهد اختلاف معنی‌ داری نداشتند (0/05