نوع مقاله : تغذیه
نویسندگان
1 موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران
2 مرکز تحقیقات آرتمیای کشور، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ارومیه، ایران
3 مرکز تحقیقات اصلاح نژاد ماهیان سردابی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی، یاسوج، ایران
4 مرکز تحقیقات ماهیان آب شور بافق، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی، یزد، ایران
5 گروه شیلات، واحد چابهار، دانشگاه آزاد اسلامی، چابهار، ایران
چکیده
کلیدواژهها