آذری تاکامی، ق.، 1363. اصول تکثیر و پرورش ماهی. انتشارات وزارت کشاورزی. معاونت شیلات و آبزیان. تهران. 167 صفحه.
اکرمی، ر.؛ قیلیچی، ا. و ابراهیمی، ا.، 1387. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین بر رشد و زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). اولین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران. دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان. صفحات 10 تا 12.
پورامینی،م. و حسینی فر، ح.، 1386. کاربرد پروبیوتیک ها و پربیوتیک ها در آبزی پروری. انتشارات موج سبز. 104 صفحه.
توکمه چی، ا.؛ شمسی، ح.؛ مشکینی، س.؛ دلشاد، ر. و قاسمی مغانجوقی،و.، 1391. بهبود شاخص های رشد و برخی از پارامترهای پاسخ ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss با استفاده توأم از ویتامین C و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس. مجله علمی شیلات ایران. شماره 3، صفحات 13 تا 22.
جمالی، ه.؛ جعفریان، ح.؛ پاتیمار، ر. و سلطانی، م.، 1391. به کارگیری باسیلوس های چندگانه در تغذیه لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss، از طریق غنی سازی با ناپلی آرتمیا پارتنوژنیکا(Artemia parthenogenetica) ، مجله بهره برداری و پرورش آبزیان. شماره 3، صفحات 85 تا 101.
ضیایینژاد، س.؛ رفیعی، غ.؛ میرواقفی، ع. و فرحمند، ح.، 1394. بررسی تاثیر باکتریهای باسیلوس سابتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شاخصهای رشد، بازماندگی و فلور میکروبی دستگاه گوارش لارو ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) با شیوههای رسانش مختلف. مجله منابع طبیعی ایران. شماره 68، صفحات 287 تا 298.
علوی یگانه، م.؛ کناری، ع.؛ رضایی، م. و محمدی آزرم، ح.،1382. افزایش مقاومت به تنش های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchusmykiss) از طریق تغذیه با مکمل پودر گاماروس. مجله علوم دریای ایران. شماره 1، صفحات 57 تا 66.
قبادی، ش.؛ رازقی، م.؛ اکرمی، ر.؛ امانی دنجی،ک. و اسماعیلی ملاء، ع.، 1390. تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و تراکم لاکتوباسیل روده در فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی. مجله علوم و فنون دریایی. دوره 10، شماره 4، صفحات 67 تا 77.
وثوقی، غ. و مستاجیر، ب.، 1385. ماهیان آب شیرین. چاپ هفتم، انتشارات دانشگاه تهران. 317 صفحه.
Adamek, Z.; Hamackova, J.; Kouril, J.; Vachta, R. and Stibranyiova, I., 1996. Effect of Ascogen probiotics supplementation on farming success in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and wels (Silurus glanis) under conditions of intensive culture. Krmiva. Vol. 38, pp: 11-20.
Askarian, F.; Kousha, A.; Salma, W. and Ringo, E., 2011. The effect of lactic acid bacteria administration on growth, digestive enzyme activity and gut microbiota in Persian sturgeon (Acipenser persicus) and beluga (Huso huso) fry. Aquac Nutr. Vol. 17, pp: 488-497.
Babu, S.M.; Banerjee, C.S. and Abraham, T.J., 2003. Effect of gram positive bacterium, Lactobacillus sp. on the growth performance of gold fish, Carassius auratus Linnaeus, 1758. Environ Ecol. Vol. 21, pp: 17-19.
Bagenal, T., 1978. Methods for assessmet of fish production in freshwaters. Blackwall scientific pub. Oxf. London. 365 p.
Bagheri, T.; Hedayati, S.A.; Yavari, V.; Alizade, M. and Farzanfar, A., 2008. Growth, survival and gut microbial load of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fry given diet supplemented with probiotic during the two months of first feeding. Turkish J Fish Aquat Sci. Vol. 8, pp: 43-48.
Farzanfar, A.; Lashto Aghaei, G.; Alizadeh, M.; Bayati, M. and Ghorban, R., 2007. Study on growth performance of Rainbow trout, Oncorhynchus mykiss, Larvae with different concentration of probiotic in diet. In: proceedings of Aquaculture. SAN ANTONIO, TEXAS, USA.
Fuller, R., 1989. Probiotics in man and animals. J Appl Bacteriol. Vol. 66, pp: 365-78.
Gatesoupe, F.J., 1999. Review: The use of probiotics in aquaculture. Aquacult. Vol. 180, 147-165.
Gibson, G.R. and Roberfroid, M.B., 1995. Dietary modulation of the colonic microbiota: introducing the concept of prebiotics. J Nutr. Vol. 125, pp: 1401-1412.
Giri, S.S.; Sukumaran, V. and Oviya, M., 2013. Potential probiotic Lactobacillus plantarumVSG3 improves the growth, immunity, and disease resistance of tropical fresh water fish, Labeo rohita. Fish Shellfish Immunol. Vol. 34, pp: 660-666.
Jafarian, H.; Soltani, M. and Abedian, A.M., 2007. The influence some of probiotic bacillus on feeding efficiency and nutrient body composition of Beluga (Huso huso) larvae. J. agric. nat. resour. sci. Vol. 14, pp: 60-71.
Jafaryan, H.; Morovat, R.; Shirzad, H., 2008. The use of bioencapsulated Daphnia magna by probiotic bacillus and their effect on the growth of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) larvae. Iran. J. Biol. Vol. 21, pp: 24-35.
Lara-Flores, M.; Olvera-Novoa, M.A.; Guzman-Mendez, B.E. and Lopez-Madrid, W., 2003. Use of the bacteria Streptococcus faecium and Lactobacillus acidophilus, and the yeast Saccharomyces cerevisiae as growth promoters in Nile tilapia. Aquacult. Vol. 216, pp: 193-201.
Li, P. and Gatlin,D.M., 2005. Evaluation of the prebiotic Grobiotic-A and brewers yeast as dietary supplements for sub-adult hybrid Striped bass (Morone chrysops × M.saxatilis) challenged in situ with Mycobacterium marinum. Aquacult. Vol. 248, pp: 197-205.
Mateo, C.D., 2005. Aspects of nucleotide nutrition in pigs. Ph. D Thesis, South Dakota State University, USA. 171 p.
Merrifield, D.L.; Bradley, G.; Baker, R.T.M. and Davies, S.J., 2009. Probiotic applications for rainbow trout. Effects on growth performance, feed utilization, intestinal microbiota and related health criteria post antibiotic treatment. Aquacult. Nutr. Vol. 16, pp: 496-503.
Olsen, R.E.; Myklebust, R.; Kryvi, H.; Mayhew, T.M. and Ringo, E., 2001. Damaging effect of dietary inulin on intestinal enterocytes in Arctic charr (Salvelinus alpinus). Aquacult. Res. Vol. 32, pp: 931-934.
Rengpipat, S.; Rueangruklikhit, T. and Piyatiratitivorakul, S., 2008. Evaluations of lactic acid bacteria as probiotics for juvenile seabass. Aquacult Res. Vol. 39, pp: 134-143.
Salas-Leiton, E.; Anguis, V.; Martín-Antonio, B.; Crespo, D.; Planas, J.V.; Infante, C.; Cañavate, J.P. and Manchado, M., 2010. Effects of stocking density and feed ration on growth and gene expression in the Senegalese sole (Solea senegalensis): potential effects on the immune response. Fish Shellfish Immunol. Vol. 28, pp: 296-302.
Sattari, M., 2002. Fish biology 1, anatomy and physiology. Naghshe Mehr Publications, Tehran. 659 p.
Shyne, A.P.S.; kohli, M.P.S. and Sundaray, J.K., 2013. Effect of dietary supplementation of periphyton on growth performance and digestive enzyme activities in Penaeus monodon. Aquacult. Vol. pp: 392-395.
Siwicki, A.K.; Anderson, D.P. and Rumsey, G.L., 1994. Dietary intake of immunostimulants by rainbow trout affects non-specific immunity and protection against furunculosis. Vet Immunol Immunopathol. Vol. 41, pp: 125-139.
Son, V.M.; Chang, C.; Wu, M.; Guu, Y.; Chiu, C.and Cheng, W., 2009. Dietary administration of the probiotic, Lactobacillus plantarum, enhanced the growth, innate immune responses, and disease resistance of the grouper. Fish Shellfish Immunol. Vol. 26, pp: 691-698.
Staykov, Y.; Spring, P.; Denev, S. and Sweetman, J., 2007. Effect of a mannan oligosaccharide on the growth performance and immune status of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Aquac Int. Vol. 15, pp: 153-161.
Suzer, C.; Coban, D.; Kamaci, H.O.; Saka, S.; Firat, K.; Otgucuoglu, O. and Kucuksari, H., 2008. Lactobacillus spp. bacteria as probiotics in gilthead sea bream larvae: Effects on growth. Aquacult. Vol. 280, pp: 140-145.
Tacon, A.G.J., 2005. Trends in global aquaculture and aquafeed production: 1984-1996 highlights. In: Brufau, J. and Tacon, A., (ed). Feed manufacturing in the Mediterranean region: Recent advances in research and technology. Zaragoza: Ciheam, 1999. (Cahiers Options Méditerranéennes No. 37), pp: 107-122.
Wang,Y.B.andXu,Z.,2006. Effect of probiotics for common carp based on growth performance & digestive enzyme activities. Anim Feed Sci Technol. Vol. 127, pp: 283-292.
Wang, Y.B.; Tian, Z.; Yao, J. and Li, W., 2008. Effect of probiotics, Enteroccus faecium, on Tilapia (Oreochromis niloticus) growth performance and immune response. Aquacult. Vol. 277, pp: 203-207.
Webster, C.D.; Tru, L.G. and Tidewell, J.H., 1997. Growth and body composition of channel catfish (Ictaharus punctatus) fed diets containing various percentage of Canola meal. Aquacult. Vol. 150, pp: 103-113.
Yanbo,W.andZirong,X.,2006. Effect of probiotics for common carp based on growth performance & digestive enzyme activities. Anim Feed Sci Technol. Vol. 127, pp: 283-292.