کلیدواژه‌ها = HPLC
تعداد مقالات: 3
2. جداسازی و شناسایی ترکیب اسیدهای آمینه در گوشت ماهی کپور دریایی (Cyprinus carpio) حوزه جنوبی دریای خزر

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 207-214

10.22034/aej.2020.115473

انوار بحرانی؛ رسول قربانی؛ جمشید فولادی؛ سعید نوجوان


3. بررسی پروفایل پروتئینی ونوم حلزون مخروطی(conus textile) جزیره لارک با روش rp-hplc

دوره 5، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 123-128

نسیم تبارکی؛ دلاور شهباززاده؛ کامران پوشنگ باقری؛ علی ماشینچیان مرادی؛ غلامحسین وثوقی؛ پرگل قوام مصطفوی