کلیدواژه‌ها = خون شناسی
تعداد مقالات: 9
1. بررسی برخی شاخص های خون شناسی و بیوشیمیایی سرم ماهی کفال طلایی (Liza aurata) در خلیج گرگان، دریای خزر

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 279-284

10.22034/aej.2020.126837

فاطمه محمودی؛ سکینه علیجان پور؛ حجت الله جعفریان؛ عیسی جرجانی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد


2. ارتباط بین وزن و برخی از شاخص های خون شناسی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 233-238

10.22034/aej.2020.106911

حاجی محمد شیرمحمدلی؛ مجید محمدنژاد؛ شهربانو عالمی رستمی


3. اثرات سطوح مختلف لایزوزیم جیره غذایی بر فاکتورهای رشد، شاخص های خون شناسی و بیوشیمیایی سرمی در ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 277-284

10.22034/aej.2020.105371

شراره بخت آزاد؛ حامد پاک نژاد؛ سید حسین حسینی فر؛ عبدالمجید حاجی مرادلو


4. تاثیر نانوذرات نقره بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (Carassius auratus) تغذیه شده با الیگوساکارید رافینوز و باکتری Pediococcus acidilactici

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 247-252

فاطمه زهرا جعفری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سیدحسین حسینی فر؛ علی جافرنوده؛ طاهره باقری


5. اثر عصاره سیر (Allium sativum) بر بازماندگی، شاخص های رشد، خونی و ترکیب لاشه در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 161-168

نگار قطب الدین؛ علی سقایی؛ میلاد منیعات؛ زهره قطب الدین


6. بررسی شاخص‌های خون‌شناسی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذرات آهن و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 215-222

روح ا.. شیخ ویسی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ طاهره باقری؛ علی جافرنوده


7. تأثیر داروی فلورفنیکل در دو روش خوراکی و حمام بر برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)

دوره 8، شماره 1، بهار 1395، صفحه 237-242

عبدالحسین جانگران نژاد؛ رحیم پیغان؛ حسین نجف زاده ورزی؛ علی شهریاری