کلیدواژه‌ها = بازماندگی
تعداد مقالات: 18
1. اثر تراکم کشت بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus,1758) در حوضچه های فایبرگلاس

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 443-448

10.22034/aej.2020.131170

داود باذوق حسن سرایی؛ بابک تیزکار؛ مهران آوخ؛ حجت احمدی


3. بررسی اثر سطوح مختلف سین بیوتیک بایومین ایمبو بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه ماهی سیکلید ترور سبز Andinoacara rivulatus

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 135-140

رضا چنگیزی؛ حامد منوچهری؛ سید مهدی حسینی فرد؛ زهرا غیاثوند


4. تاثیر منابع چربی جیره های غذایی (روغن های کانولا و ذرت) بر فاکتورهای رشد، بازماندگی و ترکیب اسیدهای چرب کرم نرئیس (Nereis diversicolor)

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 379-388

ذبیح اله پژند؛ کورش حدادی مقدم؛ فروزان چوبیان؛ اسماعیل فرزانه؛ اسماعیل حسین نیا؛ علیرضا عاشوری؛ جواد صیادفر


5. اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه گلیسین بر شاخص های رشد، غذاگیری، درصد بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری در ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 197-204

ولی اله جعفری؛ سعید نورقلی پور؛ محمدرضا ایمانپور؛ سیدحسین حسینی فر


6. تأثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن کانولا در جیره غذایی بر رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) پرواری

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 263-268

کیومرث علی رمجی؛ سیما برزگر؛ مهدی محمد علیخانی؛ سلطنت نجار لشگری؛ رقیه محمودی


7. تأثیر دوره های گرسنگی و رشد جبرانی بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی انگشت قد کپورمعمولی (Cyprinus carpio)

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 301-308

مهدی عادلی؛ شهرام ملکی؛ افشین قلیچی؛ سعید امیری؛ زینب عادلی


8. تاثیر استفاده از ماکرو جلبک قرمز (.Gracillaria sp) بر رشد و بازماندگی کرم پرتار (Perinereis nuntia) به عنوان غذای زنده مولدین میگوی سفید غربی (Penaeus vannamei)

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 463-470

ثمانه اصغری؛ علیرضا سالارزاده؛ کیومرث روحانی؛ مازیار یحیوی؛ فلورا محمدی زاده


9. اثر عصاره سیر (Allium sativum) بر بازماندگی، شاخص های رشد، خونی و ترکیب لاشه در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 161-168

نگار قطب الدین؛ علی سقایی؛ میلاد منیعات؛ زهره قطب الدین


11. تاثیر پروبیوتیک پریمالاک در جیره بر میزان زنده زایی و بازماندگی ماهی مولی سیاه (Poecilia sphenops)

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 247-252

محمد سوداگر؛ حمیده ذکریائی؛ شهرام دادگر؛ رضا نهاوندی


13. بررسی عملکرد تولیدمثلی و هم آوری در دوگله از مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 191-198

رقیه محمودی؛ سمیرا ناصری؛ اسماعیل کاظمی


14. تاثیر سطوح مختلف شوری بر میزان رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia

دوره 8، شماره 1، بهار 1395، صفحه 145-152

مهرنوش دریا؛ میرمسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ لیلا مرحمتی زاده


15. تاثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز (Caspicum annum) بر فاکتورهای رشد و نرخ بازماندگی ماهی‌ زبرا (Danio rerio)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 113-119

احمد نصرتی موفق؛ سکینه یگانه؛ سمیه سلطان زاده؛ علی رازگردانی شراهی


16. تاثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره به عنوان جاذب غذایی بر شاخص های رشد و میزان غذاگیری تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

دوره 5، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 143-147

فاطمه خانی؛ محمدرضا ایمانپور؛ وحید تقی زاده؛ حامد کلنگی میاندره