موضوعات = تغذیه
تعداد مقالات: 38
1. اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد، قابلیت‌هضم، فراسنجه‌های خونی و باروری خرگوش‌های ماده سفید چشم قرمز

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.244859.2326

خلف الرجب؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ روح آله مستانی


2. اثر افزودنی میکروبی بر برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو دیم

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.246385.2339

زهره کوثر؛ شهریار کارگر؛ گلناز تأسلی؛ فرشید فتاح نیا؛ میثم کنعانی؛ علیداد بوستانی


3. تاثیر مخلوط محرک رشد گیاهی سینمالدئید، کاپسایسین و کارواکرول بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.246421.2340

آسیه ویسی؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی


4. اثر عصاره هیدرو الکلی سهرمرد(Boerhavia elegans) و ویتامین E بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی در جیره های حاوی روغن اکسیده

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.254906.2393

ملک خاتون مرادی مرادی؛ حسن صالح؛ محمد طاهر میرکزهی


5. تاثیر دوره های گرسنگی کوتاه مدت و تغذیه مجدد بر شاخص های رشد و فاکتورهای خونی در بچه فیل ماهی (Huso Huso)

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.248236.2351

عباس بزرگنیا؛ سهیلا نقش پور؛ مهدی حسینی فرد؛ روح الله جوادیان


8. مطالعه اثر توام سرکه انگور قرمز تخمیری و باکتری (Lactobacillus acidophilus) بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده و کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.243461.2319

امیرحسین امیدی؛ امیر هوشنگ بحری؛ مازیار یحیوی؛ فلورا محمدی زاده؛ سید پژمان حسینی شکرآبی


9. مقایسه‌ استفاده از لاکتوفرین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر پاسخ های فیزیولوژیک ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.244205.2323

وحید مرشدی؛ افسانه اسماعیلی؛ شیرین حامدی؛ ابراهیم ستوده؛ غلامرضا بادزهره؛ رضوان تمدنی؛ اسما احمدی


10. تعیین عملکرد رشد و برخی صفات دستگاه گوارش فرشته ماهی (Pterophyllum scalare) تغذیه شده با سطوح مختلف افزودنی گیاهی دایجستروم پی.ای.پی.

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.254783.2392

سارا کرمی؛ مهدی شمسایی؛ مجتبی کشاورز دیوکلایی


11. تأثیر استفاده مجزا و تلفیقی پروبیوتیک Pediococcus acidilactici و پربیوتیک Raffinos بر برخی شاخص‌های خونی و شاخص‌های ایمنی غیراختصاصی سرم در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus)

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.254009.2383

دل آرا سپهرفر؛ سید حسین حسینی فر؛ علی جافرنوده


12. بررسی رژیم غذایی ماهی کاراس Carassius gibelio در دریاچه نئور استان اردبیل

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.258485.2412

مهدی مرادی چافی؛ کیوان عباسی رنجبر؛ محمد صیاد بورانی؛ جلیل سبک آرا؛ مرضیه مکارمی؛ سپیده خطیب حقیقی؛ حجت خداپرست؛ مرتضی نیکپور؛ مهدی مددی


13. تاثیر سطوح مختلف پروتئین برای پرورش میگوی سفید غربی (Penaeus vannamei Boone, 1931) در سیستم با تعویض آب محدود

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22034/aej.2020.253864.2381

محمدحسین خانجانی


15. اثر افزودنی میکروبی بر برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو دیم

دوره 13، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 27-32

10.22034/AEJ.2020.246385.2339

زهره کوثر؛ شهریار کارگر؛ گلناز تأسلی؛ فرشید فتاح نیا؛ میثم کنعانی؛ علیداد بوستانی


22. بررسی اثر سلنیوم آلی و معدنی بر سیستم ایمنی، صفات تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 135-142

10.22034/aej.2021.136308

زهرا تهامی؛ بهروز دستار؛ احسان اسکوییان؛ سیدرضا هاشمی