نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب شیرین کن توسعه سواحل مکران و آلودگی های زیست محیطی حاصل از آن در دریای عمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 307-316]
  • آلژینات کلسیم اثرات پری بیوتیکی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) بر روی زنده مانی باکتری های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (Lactobasilus acidophilus) و لاکتوباسیلوس کازیی (Lactobacilus casei) در فرایند کپسوله کردن در آب آلبالو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 345-354]
  • آلودگی زیست محیطی توسعه سواحل مکران و آلودگی های زیست محیطی حاصل از آن در دریای عمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 307-316]
  • آماستیگوت بررسی اثر درمانی داروی گیاهی فنکون (Fenchone) بر روی لیشمانیا ماژور در مدل برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 339-344]

ا

  • اسانس اسطخدوس بررسی سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر بیان ژن موسین در جوجه های گوشتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 113-122]
  • اسپیرولینا پلاتنسیس اثرات پری بیوتیکی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) بر روی زنده مانی باکتری های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (Lactobasilus acidophilus) و لاکتوباسیلوس کازیی (Lactobacilus casei) در فرایند کپسوله کردن در آب آلبالو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 345-354]
  • اکوسیستم های حساس و با ارزش منطقه مکران توسعه سواحل مکران و آلودگی های زیست محیطی حاصل از آن در دریای عمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 307-316]

پ

  • پروبیوتیک ها اثرات پری بیوتیکی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) بر روی زنده مانی باکتری های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (Lactobasilus acidophilus) و لاکتوباسیلوس کازیی (Lactobacilus casei) در فرایند کپسوله کردن در آب آلبالو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 345-354]
  • پروماستیگوت بررسی اثر درمانی داروی گیاهی فنکون (Fenchone) بر روی لیشمانیا ماژور در مدل برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 339-344]

خ

  • خیار دریایی اثر عصاره کلروفرم خیار دریایی (Holothuria Parva) در پیشگیری از بیماری باکتریایی ویبریو هارویی (Vibrio harveyi) و تغییرات فاکتورهای ایمنی و بقا در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 329-338]

د

  • دریای عمان توسعه سواحل مکران و آلودگی های زیست محیطی حاصل از آن در دریای عمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 307-316]

ژ

  • ژن MUC2 بررسی سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر بیان ژن موسین در جوجه های گوشتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 113-122]

س

  • سواحل مکران توسعه سواحل مکران و آلودگی های زیست محیطی حاصل از آن در دریای عمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 307-316]

ط

  • طیور بررسی سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر بیان ژن موسین در جوجه های گوشتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 113-122]

ع

  • عصاره کلروفرم اثر عصاره کلروفرم خیار دریایی (Holothuria Parva) در پیشگیری از بیماری باکتریایی ویبریو هارویی (Vibrio harveyi) و تغییرات فاکتورهای ایمنی و بقا در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 329-338]

ف

  • فاکتورهای ایمنی اثر عصاره کلروفرم خیار دریایی (Holothuria Parva) در پیشگیری از بیماری باکتریایی ویبریو هارویی (Vibrio harveyi) و تغییرات فاکتورهای ایمنی و بقا در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 329-338]
  • فعالیت ضدلیشمانیایی بررسی اثر درمانی داروی گیاهی فنکون (Fenchone) بر روی لیشمانیا ماژور در مدل برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 339-344]
  • فنکون بررسی اثر درمانی داروی گیاهی فنکون (Fenchone) بر روی لیشمانیا ماژور در مدل برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 339-344]

ک

  • کپسول سین بیوتیک اثرات پری بیوتیکی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) بر روی زنده مانی باکتری های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (Lactobasilus acidophilus) و لاکتوباسیلوس کازیی (Lactobacilus casei) در فرایند کپسوله کردن در آب آلبالو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 345-354]
  • کپسوله سازی اثرات پری بیوتیکی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) بر روی زنده مانی باکتری های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (Lactobasilus acidophilus) و لاکتوباسیلوس کازیی (Lactobacilus casei) در فرایند کپسوله کردن در آب آلبالو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 345-354]

گ

  • گلوکانتیم بررسی اثر درمانی داروی گیاهی فنکون (Fenchone) بر روی لیشمانیا ماژور در مدل برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 339-344]

م

  • میگوی پا سفید غربی اثر عصاره کلروفرم خیار دریایی (Holothuria Parva) در پیشگیری از بیماری باکتریایی ویبریو هارویی (Vibrio harveyi) و تغییرات فاکتورهای ایمنی و بقا در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 329-338]

و

  • ویبریو هارویی اثر عصاره کلروفرم خیار دریایی (Holothuria Parva) در پیشگیری از بیماری باکتریایی ویبریو هارویی (Vibrio harveyi) و تغییرات فاکتورهای ایمنی و بقا در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 329-338]