Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
اخبار و اعلانات
تفاهم نامه ها
کرسی یونسکو در مخاطرات زمین شناسی ساحلی و پژوهشکده علوم زمین
انجمن علمی ماهیان زینتی ایران
راهنمای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرایند پذیرش مقالات
داوران
راهنمای داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
کلیدواژهها =
%D8%B9%D8%B5%D8%A7%D8%B1%D8%A9 %D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%A9 %DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87 %D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C
تعداد مقالات:
1
تاثیر عصارة هیدروالکلی تفالة گوجه فرنگی به تنهایی و در ترکیب با پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس شوید بر فساد میکروبی فیلة ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچال
دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه
285-290
الهه توکلی؛ بهناز بازرگانی گیلانی؛ محمدرضا پژوهی الموتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.51 M
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)