بیشه بان، م.ع.؛ زمینی، ع. و نصری تجن، م.، 1394. تعیین شاخص های رشد وایمنی بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با مکمل غذایی دایجستروم. مجله بهره برداری و پرورش آبزیان دانشگاه گرگان. دوره 4. شماره 2، صفحات 41 تا 51.
بیشه بان، م.ع.؛ زمینی، ع. و نصری تجن،م.، 1395. تعیین برخی شاخص های خونی و ایمنی ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با سطوح مختلف افزودنی گیاهی کارواکرول، آنتول و لیمونن. مجله زیست شناسی دریا واحد دانشگاه آزاد اهواز ایران. دوره 8، شماره 30، صفحات 15 تا 26.
جانمحمدی، ح.؛ تقی زاده، ا. و مالکی مقدم، م.، 1388. تأثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر رشد و صفات لاشه در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان. مجله پژوهش های علوم دامی. جلد 1، شماره 2، صفحات 125 تا 136.
دفاعی، س.؛ فلاحتکار، ب. و عفت پناه، ا.، 1395. تأثیر دایجستروم P.E.P بر رشد و برخی شاخص های خونی در بچه فیل ماهی (Huso huso). علوم و فنون شیلات. دوره ۵، شماره 1، صفحات ۸۳ تا ۹۵.
طاعتی، ر. و تعادلی، ح.، 1394. تعیین عملکرد رشد و برخی پارامترهای خونی و ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف افزودنی گیاهی کارواکرول، آنتول و لیمونن. مجله زیست شناسی دریا واحد دانشگاه آزاد اهواز ایران. دوره 6، شماره 25، صفحات 35 تا 44.
علیشاهی، م.؛ مصباح، م.؛ نامجویان، ف.؛ سبزواری زاده، م. و راضی جلالی، م.، 1391. مقایسه اثر برخی محرک های ایمنی شیمیایی و گیاهی در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus). مجله دامپزشکی ایران. دوره 8، شماره 2، صفحات 58 تا 68.
علیشاهی، م.؛ سلطانی، م.؛ مصباح، م. و زرگر، ا.، 1391. تأثیر تحریک ایمنی و رشد عصاره های گیاهی سرخارگل، کندر و آویشن در ماهی کپورمعمولی، مجله تحقیقات دامپزشکی. دوره 67، صفحات 127 تا 133.
فریدپاک، ف.، 1365. تکثیر مصنوعی و پرورش ماهیان گرمابی. انتشارات وزارت جهاد کشاورزی، تهران. 370 صفحه.
Ashraf, M.A. and Goda, S., 2008. Effect of dietary ginseng herb (Ginsana-g115) supplementation on growth, feed utilization, and hematological indices of Nile tilapia, Oreochromis niloticus (L.), fingerlings. Journal of the World Aquaculture Society. Vol. 39, pp: 205-214.
Akhter, N.; Wu, B.; Memon, A.M. and Mohsin, M., 2015. Probiotics and prebiotics associated with aquaculture: a review. Fish and shellfish immunology. Vol. 45, No. 2, pp: 733-741.
Ayokanmi dada, A., 2012. Effects of herbal growth promoter feed additive in fish meal on the perfor-mance of Nile Tilapia (Oreochromis niloticus). The Egyptian Academic Journal of Biological Sciences. Vol. 4, No.1, pp: 111-117.
Bello, O.S.; Emikpe, B.O. and Olaifa, F.E., 2012. The body weight changes and gut morphometry of clariasgariepinus juveniles on feeds supple-mented with walnut (Tetracarpidium conophorum) leaf and onion (Allium cepa) bulb residues. International Journal of Morphology. Vol. 30, No. 4, pp: 253-257.
Borgeson, T.L.; Racz, V.J.; Wilkie, D.C.; White, L.J. and Drew, M.D., 2006. Effect of replacing fishmeal and oil with simple or complex mixtures of vegetable ingredients in diets fed to Nile tilapia (Oreochromis niloticus). Aquaculture Nutrition. Vol. 12, No. 2, pp: 141-149.
Hernandez, F.; Madrid, J.; Garcia, V.; Orengo, J. and Megias, M.D., 2004. Influence of two plant extracts on broilers performance, digestibility, and digestive organ size. Poultry Science. Vol. 83, No. 2, pp: 169-174.
Hevroy, E.M.; Espe, M.; Waagbø, R.; Sandnes, K.; Ruud, M. and Hemre, G.I., 2005. Nutrient utilization in Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed increased levels of fish protein hydrolysate during a period of fast growth. Aquaculture Nutrition. Vol. 11, No.4, pp: 301-313.
Hundal, H.S. and Taylor, P.M., 2009. Amino acid transceptors: gate keepers of nutrient exchange and regulators of nutrient signaling. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism. Vol. 29, No.4, pp: 603-613.
Kestemont, P.; Xueliang, X.; Hamza, N.; Maboudou, J. and Toko, I.I., 2007. Effect of weaning age and diet on pikeperch larviculture. Aquaculture. Vol. 264, No. 4, pp: 197-204.
Kim, J.M.; Marshall, M.R.; Cornell, J.A. and Wei, C.I., 1995. Antibacterial activity of carvacrol, citral, and geraniol against Salmonella typhimurium in culture medium and on fish cubes. Journal of Food Science. Vol. 60, No. 6, pp: 1364-1368.
Kroismayr, A.; Schedle, K.; Sehm, J.; Pfaffl, M.W.; Plitzner, C.; Foissy, H. and Windisch, W., 2008. Effects of antimicrobial feed additives on gut microbiology and blood parameters of weaned piglets. Bodenkultur. Vol. 59, No. 59, pp: 111-120.
Ringø, E.; Zhou, Z.; He, S. and Olsen, R.E., 2014. Effect of stress on intestinal microbiota of Arctic charr, Atlantic salmon, rainbow trout and Atlantic cod: a review. African journal of Microbiology Research. Vol. 8, No. 7, pp: 609-618.
Reisinger, N.; Steiner, T.; Nitsch, S.; Schatzmayr, G. and Applegate, T.J., 2011. Effects of a blend of essential oils on broiler performance and intestinal morphology during coccidial vaccine exposure. Journal of Applied Poultry Research. Vol. 20, No. 3, pp: 272-283.
Mountzouris, K.C.; Paraskevas, V.; Tsirtsikos, P.; Palamidi, I.; Steiner, T.; Schatzmayr, G. and Fegeros, K., 2011. Assessment of a phytogenic feed additive effect on broiler growth performance, nutrient digestibility and caecal microflora composition. Animal Feed Science and Technology. Vol. 168, No. 3, pp: 223-231.
Ortiz, L.T.; Rebolé, A.; Velasco, S.; Rodríguez, M.L.; Treviño, J.; Tejedor, J.L. and Alzueta, C., 2013. Effects of inulin and fructooligosaccharides on growth performance, body chemical composition and intestinal microbiota of farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Aquaculture Nutrition, Vol. 19, No. 4, pp: 475-482.
Oulad, S.D.E.; Khodabandeh, S.R.; Abediyan, A.H. and Mahmoudi, N.T., 2012. Investigation on Salmo trutta caspius intestinal variations on different levels of dietary nucleotide. Journal of Marine Science and Technology. Vol. 10, No. 2, pp: 37-49.
Papageorgiou, G.; Botsoglou, N.; Govaris, A.; Giannenas, I.; Iliadis, S. and Botsoglou, E., 2003. Effect of dietary oregano oil and α‐tocopheryl acetate supplementation on iron‐induced lipid oxidation of turkey breast, thigh, liver and heart tissues. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. Vol. 87, No. 9‐10, pp: 324-335.
Pattnaik, S.; Subramanyam, V.R.; Kole, C.R. and Sahoo, S., 1995. Antibacterial activity of essential oils from Cymbopogon: inter and intra specific differences. Microbiology. Vol. 84, No. 341, pp: 239-245.
Peterson, B.C.; Bosworth, B.G.; Li, M.H.; Beltran, R. and Santos, G.A., 2014. Assessment of a phytogenic feed additive (Digestarom P.E.P) on growth performance, processing yield, fillet composition, and survival of channel catfish. Journal of the World Aquaculture Society. Vol. 45, No. 2, pp: 206-212.
Qinghui, A.; Kangsen, M.; Chunxiao, Z.; Qingyuan, D.; Beiping, T. and Zhiguo, L., 2004. Effect of dietary vitamin C on growth immune response of Japanese Seabass (Lateolabrax japonicas). Aquaculture. Vol. 242, No. 1-4, pp: 489-500.
Taghavi, F.; Tajan, M.N. and Zamini, A.A., 2015. Determination on Growth indices, Blood parameters, Immune responses and Intestine bacterial flora of Bester juvenile fish (Huso huso× Acipenser ruthenus) Fed by Biomin Nutritional supplements. Advances in Bioresearch. Vol. 6, No. 3, pp: 136-143.
Tahmasebi-Kohyani, A.; Keyvanshokooh, S.; Nematollahi, A.; Mahmoudi, N. and Pasha-Zanoosi, H., 2008. Effects of dietary nucleotide on growth indices and intestinalmorphology of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Journal of Marine Science and Technology. Vol. 1, No. 2, pp: 45-54.
Wootan, R.J., 1990. Ecology of teleost fish. Chapman & Hall, London. 458 p.
Zhao, Y.; Hu, Y.; Zhou, X.Q.; Zeng, X.Y.; Feng, L.; Liu, Y. and Wu, C.M., 2015. Effects of dietary glutamate supplementation on growth performance, digestive enzyme activities and antioxidant capacity in intestine of grass carp (Ctenopharyngodon idella). Aquaculture Nutrition. Vol. 21, No. 6, pp: 935-941.