کلیدواژه‌ها = کیسه‌های نایلونی
تعیین ارزش غذایی محتویات شکمبه‌ای عمل‌آوری شده با اوره و ملاس با استفاده از روش کیسه‌های نایلونی

دوره 15، شماره 4، بهمن 1402، صفحه 41-50

10.22034/aej.2022.357361.2868

شهرام صفری باعصمت؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ ناصر ماهری سیس؛ امیر رضا صفایی؛ ابوالفضل قربانی


اثر سطوح مختلف شوری آب مصرفی بر تجزیه‌پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین یونجه با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفندان توده شال

دوره 14، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 87-94

10.22034/AEJ.2022.321801.2717

میرعلی پیشدادی مطلق؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ ناصر ماهری سیس؛ امیر رضا صفایی؛ ابوالفضل آقاجان زاده گلشنی