نویسنده = علیرضا شهاب لواسانی
تولید خامه قنادی کم‌چرب با استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر گاو

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 435-442

10.22034/aej.2020.105719

جواد فرج زاده؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ محمدرضا اسحاقی


تولید ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی پالپ توت فرنگی از شیر میش

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 419-428

مریم صاحب خانی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سارا موحد


بررسی اثر غلظت های متفاوت استارتر و اسانس گیاه کاکوتی بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی دوغ تهیه شده از شیر میش

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 407-412

سمیه محمدی عمو دیزج؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ علی اکبریان موغاری